Autolaina

Oletko hankkimassa uutta tai käytettyä autoa ja tarvitset edullista autolainaa nopeasti? Hae edullisinta autolainaa – saat päätöksen välittömästi

LainaOvi.fin kautta voit hakea edullista autolainaa aina 60 000 euroon saakka. Takaisinmaksuaikaa autolainalle saat jopa 15 vuotta. Et tarvitse autolainallesi vakuuksia tai erillistä takausta.

Hae edullista autolainaa täyttämällä seuraavat tiedot. Voit määrittää tarvitsemasi lainasumman ja takaisinmaksuajan, jolloin lainalaskuri laskee sinulle automaattisesti alustavan kuukausierälyhennyksen sekä autolainan korot ja muut kulut.


Kuukausierä* -
Kulut & korot* -

Kuinka haen autolainaa LainaOvi.fin kautta?

LainaOvi.fin kautta saat parhaan autolainatarjouksen. Kotimainen ja suosittu LainaOvi.fi kilpailuttaa autolainasi jopa 25 pankilla ja rahoituslaitoksella. Näin sinun ei tarvitse hakea kustakin pankista ja rahoituslaitoksesta erikseen autolainaa, vaan LainaOvi.fin kautta saat yhdellä hakemuksella useita autolainatarjouksia. Lainatarjousten joukosta voit valita itsellesi sopivimman autolainan. Jos et löydä sopivaa autolainatarjousta, voit täysin vapaasti hylätä kaikki lainatarjoukset ilman minkäänlaisia velvollisuuksia.

Autolainan kartoittaminen ja kilpailuttaminen kotimaisen LainaOvi.fin kautta on täysin ilmaista.

Tarvitsenko autolainalle käsirahaa, vakuuksia tai erillisiä takauksia?

Et tarvitse. LainaOvi.fin kautta voit hakea lainaa auton koko hinnalle. Jos esimerkiksi hankinnan kohteena oleva auto maksaa 20 000 euroa, voit hakea koko 20 000 euron summalle lainaa LainaOvi.fin kautta. Täten sinun ei tarvitse maksaa autonhankinnassa erillistä käsirahaa autoliikkeelle, vaan voit ostaa kerralla auton itsellesi ja lyhentää lainaa valitsemallesi pankille tai rahoituslaitokselle. Näin ollen myös auton omistajuus siirtyy sinulle saman tien kaupan yhteydessä.

Et myöskään tarvitse autolainallesi erillisiä vakuuksia tai takauksia. LainaOvi.fin kautta voit kilpailuttaa vakuudettomia lainoja, joihin et tarvitse erillistä takaajaa.

Voinko hakea lainaa myös moottoripyörää, venettä tai muuta hankintaa varten?

Kyllä voit. LainaOvi.fin kautta voit kilpailuttaa myös muiden ajoneuvojen, kuten esimerkiksi moottoripyörän tai veneen lainan. Syötä LaivaOvi.fin lainalaskuriin tarvitsemasi lainasumma, niin kilpailutamme sinulle parhaan lainatarjouksen. Parhaassa tapauksessa saat lainan tilillesi jo saman päivän aikana, jolloin voit tehdä nopeat kaupat haaveilemastasi moottoripyörästä tai veneestä.


LainaOvi.fi ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. LainaOvi.fi maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60 000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 15 vuotta ja niiden todellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 50,5 %. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle. Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.