Lainalaskuri


Kuukausierä* -
Kulut & korot* -

Lainalaskuri-lainaovi

Laske sopiva laina ja kilpailuta se

LainaOvi.fin ilmainen lainalaskuri auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivimman vaihtoehdon vakuudettomille lainoille. Voit määrittää haluamasi lainasumman ja takaisinmaksuajan, jolloin lainalaskuri laskee sinulle automaattisesti alustavan kuukausierälyhennyksen sekä lainan korot ja muut kulut.

Lainalaskurilla voit kartoittaa vakuudettomia lainoja 100 eurosta aina 60 000 euroon saakka. Lainan takaisinmaksuajan voit määrittää 1 – 15 vuoden välille.

Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä on lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen.

Kuinka käytän lainalaskuria?

LainaOvi.fin lainalaskurin käyttäminen ja lainojen kilpailutus on erittäin helppoa, nopeaa ja täysin ilmaista:

  1. Määritä valikoista tarvitsemasi lainasumma sekä laina-aika. Lainalaskuri laskee sinulle automaattisesti lainan maksettavan kuukausierän sekä lainan kulut ja korot.
  2. Kun olet löytänyt sopivan lainavaihtoehdon ja haluat saada pankeilta ja rahoituslaitoksilta parhaan lainatarjouksen, syötä lomakkeeseen etu- ja sukunimesi sekä sähköpostiosoitteesi. Paina tämän jälkeen painiketta ”Löydä paras lainatarjous”.
  3. Ohjauduttuasi lomakesivulle, täytä tietosi lomakkeeseen ja paina lopuksi painiketta ”Hae lainaa
  4. Lainahakemuksesi kilpailutetaan LainaOvi.fin toimesta jopa 25:llä pankilla ja rahoituslaitoksella.
  5. Saat hetkessä parhaat lainatarjoukset, joista voit valita itsellesi sopivimman tai hylätä kaikki lainatarjoukset. Palvelun käyttö on alusta loppuun saakka täysin ilmaista, eikä se sido sinua millään tavalla.

Millä tavoin LainaOvi.fin lainalaskuri eroaa muista lainalaskureista?

LainaOvi.fin lainalaskurilla voi laskea vakuudettomien lainojen kuukausieriä ja kuluja. Suurimpana erona pankkien omiin lainalaskureihin on se, että voit myös kilpailuttaa kartoittamasi lainan jopa 25 pankilla ja rahoituslaitoksella. Tällöin sinun ei tarvitse hakea kustakin pankista ja rahoituslaitoksesta erikseen lainaa, vaan LainaOvi.fin kautta saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia.

LainaOvi.fin lainalaskurilla voi hakea lainaa 100 – 60 000 euroa ja takaisinmaksuaika voi olla enimmillään 15 vuotta. Haettavalle lainalle et tarvitse takaajaa.

Mihin tarkoitukseen voin hakea lainaa lainalaskurilla?

Lainan käyttötarkoituksen päätät itse. LainaOvi.fin lainalaskurilla voit hakea vakuudetonta lainaa monipuolisesti erilaisiin tarpeisiisi. Voit esimerkiksi hakea lainaa arjen hankintoihin, yllättäviin menoihin, auton ostamiseen, kodin remontoimiseen tai vaikkapa perheen lomamatkaa varten.