Lainojen yhdistäminen


Kuukausierä* -
Kulut & korot* -

lainojen_yhdistaminen

Yhdistä lainat – säästä huomattavia summia lainojen kokonaiskustannuksissa

Jos sinulla on useampi laina tai kulutusluotto, ne kannattaa ehdottomasti yhdistää yhdeksi yhdistelmälainaksi. Yhdistämällä lainat, voit säästää merkittäviä summia kuukausittaisissa lainakustannuksissa. Lisäksi helpotat ja yksinkertaistat omaa talouttasi, kun useamman lainan sijaan hoidettavanasi on vain yksi selkeä laina.

Lainat yhdistämällä voit myös tarpeen tullen pidentää lainojen takaisinmaksuaikaa. Yhdistelmälainan kustannukset ovat useampien erillisten lainojen kustannuksia selkeästi pienemmät, joten korkosäästöt voi halutessasi kanavoida pidemmäksi maksuajaksi. Näin ollen maksat kuukaudesa vähemmän lyhennyksiä, mutta lainan kokonaiskustannus pysyy samana – ellei jopa erillisiä lainoja pienempänä.

Kuinka yhdistän lainani?

LainaOvi.fin kautta voit hakea yhdistelylainaa aina 60 000 euroon saakka. Saat välittömästi alustavan lainapäätöksen, mikäli lainojen yhdistäminen on kohdallasi mahdollista.

Aloita täyttämällä LainaOvi.fin lainahakemus. Valitse lomakkeessa lainan käyttötarkoitukseksi ”Lainojen yhdistäminen”. Tässä kaikki, näin helposti käy lainojen yhdistäminen.

Yhdistä irralliset lainasi jo tänään kotimaisen LainaOvi.fin kautta.


Kuukausierä* -
Kulut & korot* -


LainaOvi.fi ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. LainaOvi.fi maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60 000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 15 vuotta ja niiden todellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 50,5 %. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle. Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.